DAY 1 : 22/06/2021
22/06/2021
2:15 - 2:30 PM CET
15 minutes
OPENING NOTE
Moderators: Jean-François de LAVISON
Details
22/06/2021
2:30 - 3:00 PM CET
30 minutes
ARTISTIC PRELUDE / POETRY
How are artists around the world experiencing the context of the global epidemic?
Panellists: Homa ARZHANGI, Jean-Antoine ZINSOU, Nangze YMIN
Details
22/06/2021
3:00 - 4:30 PM CET
90 minutes
FIGHTING POVERTY THROUGH ENTERPRISE
How the private sector can commit to fighting poverty by empowering the local population and creating profitable value?
Moderators: Kim TAN
Panellists: David AUERBACH, François BONNICI, Alice LIN FABIANO, Pascal VINCELOT
Details
22/06/2021
5:00 - 6:30 PM CET
90 minutes
STRENGTHENING COLLABORATIONS BETWEEN HEALTHCARE INDUSTRY AND FAITH COMMUNITIES*
Enable partnerships aimed at achieving universal health coverage (UHC)
Moderators: Azza KARAM, Jean-François de LAVISON
Panellists: Martin PALMER, Kim TAN, Aamir KHAN, Vinu ARAM, Renz Christian ARGAO, Vinya ARIYARATNE, Agus SAMSUDIN, Peter YEBOAH
Details
DAY 2 : 23/06/2021
23/06/2021
2:30 - 3:00 PM CET
30 minutes
ARTISTIC PRELUDE / CONVERSATION
Three artists will share their vision for tomorrow’s world.
Panellists: Setsuko KLOSSOWSKA DE ROLA, Sudeep SEN, Katie YAMASAKI
Details
23/06/2021
3:00 - 4:30 PM CET
90 minutes
LEVERAGING INNOVATIONS TO BUILD RESILIENT SYSTEMS FOR HEALTH
Reflection on innovations that will change the global health environment of tomorrow.
Moderators: Pradeep KAKKATTIL
Panellists: Marc BONNEVILLE, Shariha KHALID ERICHSEN, Shiv KUMAR, Joseph TUCKER, James W. BAIR
Details
23/06/2021
5:00 - 6:00 PM CET
60 minutes
HOW TO MAKE INNOVATIONS ACCESSIBLE TO THE MOST VULNERABLE?
How can we ensure that more of the products that science creates reach those most in need?
Moderators: Jean-François de LAVISON
Panellists: Pradeep KAKKATTIL, Christoph BENN
Details
DAY 3 : 24/06/2021
24/06/2021
2:30 - 3:00 PM CET
30 minutes
ARTISTIC PRELUDE / ASTIER DE VILLATTE
Visit of the Astier de Villatte ceramic’s workshop: what is the link between this internationally renowned ceramist and Tibetan philosophy?
Details
24/06/2021
3:00 - 4:30 PM CET
90 minutes
COVID19 AND FAITH INSPIRED ORGANIZATIONS, WHAT HAVE WE LEARNED?
Highlighting new challenges and approaches reflecting responses to the COVID-19 crisis
Moderators: Katherine MARSHALL
Panellists: Vinu ARAM, Vinya ARIYARATNE, Sarah HESS, Agus SAMSUDIN, Andrew SERAZIN, Peter YEBOAH
Details
24/06/2021
5:00 - 6:00 PM CET
60 minutes
FEEDBACK FROM THE AHIMSA RENAISSANCE MOVEMENT PROJECTS
Presentation of the work of the ARM working groups on COVID-19, TB, cervical cancer, women’s empowerment, and traditional medicine with the recommendations of the fellows on replicability and scaling up.
Moderators: Jorge VIVANCO
Details
DAY 4 : 25/06/2021
25/06/2021
2:30 - 3:00 PM CET
30 minutes
ARTISTIC PRELUDE / MUSIC
Ensemble Hermes will play for us 3 pieces by female composers
Panellists: Ensemble Hermes
Details
25/06/2021
3:00 - 4:30 PM CET
90 minutes
WOMEN AND LEADERSHIP
Leadership comes from advocating or leading for a purpose. The femininity of leadership is inclusive by nature; it knows how to love unconditionally, which is an unimaginably powerful concept.
Moderators: Saba AL MUBASLAT
Panellists: Vinu ARAM, Adele BENZAKEN, Lily GROS, Azza KARAM, Runa KHAN
Details
  •   Starts in   
    5 DAYS
    REGISTER HERE

    Thanks to our supporting partners